• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Barkrukken

Barkrukken zonder bar

De keuken is in een woning een belangrijke omgeving. In veel woningen zie je een open keuken die overloopt in de eetkamer en woonkamer. Het is nou eenmaal gezelliger om dicht bij de eettafel te koken, om nog te kunnen kletsen. En om mee te kunnen luisteren wat de anderen hebben meegemaakt vandaag. Of om gezellig een wijntje mee te kunnen drinken als je bezoek al een aperitiefje neemt. En om het koken nog nét iets gezelliger te maken zie je bij veel huishoudens een kookeiland of barretje in de keuken staan. Zo kun je toch nog in het bijzijn van anderen iets lekkers bereiden voor je gezin of je gasten.

 • Lees verder...

   

  Barkrukken zijn dus een steeds vaker voorkomend meubelstuk. Om lekker aan een barretje en kookeiland te zitten heb je namelijk een barkruk nodig. Barkrukken zijn hoge en vrij opvallende meubelstukken, wat het belangrijk maakt dat je barkrukken er mooi uitzien. En ze moeten niet alleen mooi zijn, maar ook opgaan in de rest van het interieur.

  Moderne en klassieke barkrukken

  In het assortiment barkrukken komen veel uiteenlopende stijlen barkrukken voor. We hebben barkrukken met rugleuning of zonder rugleuning, kunstof barkrukken of houten barkrukken. We hebben bijvoorbeeld echte klassieke barkrukken, zoals barkruk Nordal bruin leder-ijzer. Deze barkruk geeft je een bruin café-idee, hoewel deze barkruk gematcht met Scandinavische woonaccessoires een bijzonder moderne uitstraling kan hebben in je interieur.

  Daarnaast staan er ook moderne varianten op barkrukken in de barkrukken collectie. Barkruk Nordal zwart-hout is met zijn stalen frame, dunne poten en gedesigned zitvlak weer een heel ander type barkruk dan Nordal bruin leder-ijzer. Barkruk Nordal zwart-hout geeft namelijk juist een hele moderne indruk aan je interieur.

  Barkrukken zijn dus meubelstukken die in veel verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Het belangrijkste is dat de barkrukken aansluiten op de stijl van je meubels en woonaccessoires.

  Barkrukken in de Horeca

  De laatste tijd is het helemaal trendy om in je restaurant barkrukken te hebben staan. Een bar midden in de zaak, met daarom heen een hele hoop zitplaatsen in de vorm van barkrukken, is voor elke horeca eigenaar een droom. Naast veel zitplekken straalt het daarnaast ook openheid van het restaurant uit. Het nodigt uit om ook alleen een drankje te komen doen, zonder dat je iets moet eten. En de barkrukken nemen weinig plek in beslag. Kortom, barkrukken in je restaurant zijn ideaal!

  Ben je ook geïnteresseerd in unieke en sfeervolle barkrukken? Neem gerust contact met ons op!48 Items

Aflopend sorteren

48 Items

Speciale prijs  179,00 Normale prijs  189,00

48 Items

Aflopend sorteren

48 Items