WIJNREKKEN

39 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

39 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wijnrekken

Een wijnliefhebber wil natuurlijk zijn flessen showen in zijn interieur. Niet iedereen heeft een wijnkelder in zijn bezit maar daarvoor biedt Wants&Needs een mooie oplossing met een gave collectie in wijnrekken. Zorg er wel voor dat je de wijnflessen niet op een te lichte plek in je interieur legt maar op een donkere zodat ze nog even door kunnen rijpen.

Rijp je wijnen in een wijnrek en geniet simpelweg van een glaasje huiswijn of een volgerijpte vintage wijn, na een diner met je familie of vrienden. Wij bieden voor iedere wijnliefhebber een stijlvol wijnrek of het gaat om veel wijnflessen of maar een paar, deze keuze is aan jou.

Wijnrekken voor aan de muur

Wijnrekken zijn functioneel in opbergen maar mogen natuurlijk ook gezien worden in je interieur. Een wijnrek past dan ook perfect in iedere keuken, een staande maar ook aan de muur is het een echte blikvanger of ga je toch liever voor een wijnrek in de vorm van een kast. Verschillende modellen en materialen worden er dan ook in toegepast maar je ziet veel hout en metaal terugkomen, de wijnrekken zijn daardoor ook echte kunstwerken. Een wijnrek aan de muur is erg handig doordat hij weinig plaats inneemt maar ook een stukje muur opvult neem bijvoorbeeld is een kijkje bij het wijnrek van Kare Design voor aan de muur.

Wijnrekken kopen

Wants&Needs biedt een perfect wijnrek voor ieder interieur, maar een wijnrek is ook een leuk cadeau om te geven aan je dierbaren. Een wijnrek kopen hoeft niet lastig te zijn, het is de juiste keuze maken in materiaal en kleur in combinatie met hoeveel wijnflessen je erin wilt opbergen. Wij bieden dan ook van verschillende merken wijnrekken aan van zowel ons eigen merk Wants&Needs maar ook PTMD en Kare Design. Neem vooral een kijkje online of kom eens langs in onze woonwinkel te Nuenen.