• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Wandrekken

 

Wandrek als decoratie

Een lege muur is soms ook zo kaal. Waarom zou je deze niet aankleden met iets praktisch? Zoals een wandrek! Een wandrek is een opbergmeubel voor, inderdaad, aan de wand. Je kunt een wandrek ophangen, of het tegen de wand aan laten leunen. Een wandrek heeft meestal meerdere planken, waar je bijvoorbeeld mooi servies of glazen in op kunt bergen. Maar daarnaast is een wandrek geweldig om in te ruimen met alleen woonaccessoires, als eyecatcher van je woonkamer! Een leuke combinatie tussen bijvoorbeeld leuke vaasjes, windlichten, fotolijsten en plantjes in je wandrek kan jouw kale muur veranderen tot een kunstwerkje!

 • Lees verder...

  Oneindig veel stijlen wandrekken

  Wandrekken bestaan in heel veel verschillende uitvoeringen. Wants&Needs heeft in haar collectie bijvoorbeeld wandrek Sucre, die aan de muur gehangen kan worden, speciaal ontworpen om je glazen op een bijzondere wijze te presenteren. Of de wandrekken van La Forma, die als het ware als een trap tegen de muur geleund staan, voorzien van verschillende opbergplanken. Of een echte ladder als wandrek, zoals ladder Eucalyptus Wood, die als kapstok voor verschillende woonaccessoires kan dienen. Voor bijvoorbeeld plaids. Wil je dus je lege wand nuttig, maar vooral trendy aankleden, dan heb je keuze uit verschillende soorten wandrekken. Welke past het beste in jouw interieur?

  Lichte en open wandrekken

  Een kast is in elk interieur handig om spullen op te bergen. Je hebt dan ook keuze uit veel verschillende soorten kasten, zoals stellingkasten, opbergkasten, vitrinekasten, boekenkasten of dressoirs. Allemaal hebben ze een andere functie en dus ook een andere uitstraling. Wil je een open uitstraling voor je opbergmeubel, waardoor de ruimte groter oogt? En heb je weinig spullen écht op te bergen? Dan is een wandrek de ideale oplossing. Met de beperkte ruimte die een wandrek in beslag neemt, en de lichte vormgeving van een wandrek, is een wandrek dus ook ideaal voor kleinere woonruimtes. Kijk voor inspiratie gerust even rond in onze collectie wandrekken!40 Items

Aflopend sorteren

40 Items

Speciale prijs  28,50 Normale prijs  32,95
Speciale prijs  39,50 Normale prijs  49,80
Speciale prijs  59,55 Normale prijs  67,95
Speciale prijs  79,00 Normale prijs  87,50
Speciale prijs  84,95 Normale prijs  85,00
Speciale prijs  332,00 Normale prijs  348,00
Speciale prijs  359,00 Normale prijs  360,00

40 Items

Aflopend sorteren

40 Items