KLEDINGREKKEN

23 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

23 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kledingrekken als woonaccessoires

Heb je eindelijk een prachtige jurk gekocht en dan moet je hem in de kast hangen. Wij van Wants&Needs begrijpen als geen ander dat jij jouw favoriete fashion items graag wil showen aan de rest van de wereld. Daarom bieden wij een uitgebreide collectie kledingrekken aan. Zo wordt jouw favoriete kledingstuk een echt woonaccessoire. En kun jij op een hele makkelijke manier persoonlijkheid in jouw interieur brengen.

Kleding als kunst

Naast dat je er je favoriete kleding aan op kunt hangen, kun je een kledingrek ook gebruiken als echte eyecatcher. Kies je favoriete kleding, allemaal zwarte stukken, alleen wit, of laat het bijvoorbeeld overlopen van rood naar blauw. Belicht jouw rek met een paar gave spots en jij hebt jouw eigen, unieke, DIY, one in the world kunstwerk. Laat dit kunstwerken stralen naast de bank, in jouw woonkamer. Of wat dacht je van de hal? Dan heb je meteen een supergave eyecatcher!

Een kledingrek voor iedere ruimte

Kledingrekken zijn uitermate geschikt voor eindeloze doeleinde en werkelijk alle ruimtes in het huis. Denk bijvoorbeeld aan de hal. En vervang jouw kapstok voor een kledingrek. Kies voor een stoer ontvangst met een metalen kledingrek. Zo creëer je een echte industriële look. Of zet hem bijvoorbeeld neer op jouw slaapkamer, naast jouw bed of in een lege hoek. Zo kun jij gemakkelijk al jouw kleding uitzoeken en die saaie hoek is ook opgefleurd, vloerkleed eronder, en klaar!

Vervang jouw veel te grote kledingkast door een kledingrek, zo bespaar je ruimte en heb jij een super gaaf nieuw woonaccessoire en meubelstuk in huis!