REKKEN

Pagina

Producten 1-60 van 160

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Pagina

Producten 1-60 van 160

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Een rek voor iedereen

Rekken zijn dé trend van dit moment. En daarom biedt Wants&Needs een uitgebreide collectie rekken aan. Denk hierbij aan wijnrekken, kledingrekken, wandrekken en tijdschriftenrekken. En omdat wij bij Wants&Needs houden van diversiteit hebben wij voor ieder wat wils. Zo hebben we industriële rekken, moderne rekken, Scandinavische rekken en klassieke rekken. En allemaal van de hoogste kwaliteit, voor een goede prijs.

Rek als kunst

Rekken dienen tegenwoordig voor veel meer dan alleen een extra opslag. Rekken worden vaak gebruikt om persoonlijkheid in een interieur te brengen. Zo kun je met een wandrek laten zien wat jouw favoriete items zijn, of bijvoorbeeld die mooie schelpencollectie die je hebt verzameld op het strand. Met een wijnrek kun je juist weer luxe uitstralen, laat jouw favoriete wijnen schitteren op bijvoorbeeld en houten wijnrek of misschien wel een metalen. Met een kledingrek kun je jouw mooiste kleding showen aan al je gasten, en tegelijkertijd bespaar je ook nog eens heel veel ruimte. En wil je ook eindelijk eens die saaie hoek opfleuren? Kies dan voor een tijdschriften rek. In een tijdschriftenrek kun je al jouw tijdschrift, kookboeken en fotoboeken kwijt. Dat is toch veel leuker dan ze verstoppen in een opbergkast?!

Kwaliteit rekken

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Wants&Needs, en daarom zijn wij altijd op zoek naar de leukste, mooiste, maar vooral naar kwalitatief hoge rekken. Al onze rekken zijn gemaakt van de sterkste en modernste materialen, zo weet je zeker dat jouw favoriete rek jaren mee gaat. Ook zorgen we ervoor dat onze rekken altijd makkelijk zijn te combineren met allerlei woonaccessoires zoals fotolijsten en kaarsen, maar natuurlijk ook met al onze lampen, tafels,stoelen en vloerkleden.