POEFJES

Pagina

Producten 1-60 van 105

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Pagina

Producten 1-60 van 105

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

En poef... Er was plek!

Is het niet heerlijk om je poef in de gure winter lekker voor de open haard te schuiven, het vuurtje knetterend achter je rug? En is een poef niet een geweldig trendy alternatief voor een kinderstoeltje voor de televisie? Of als extra beenruimte bij je hoekbank?

Een poef is dus een hartstikke fijn meubelstuk. Een poef is makkelijk, schuifbaar, als stoel te gebruiken, om je benen op te leggen, om je kleintjes op te parkeren, om magazines op te leggen… Een poef is in feite hartstikke multifunctioneel. Daarnaast geeft het compacte formaat extra ruimte om te kunnen zitten. Makkelijk voor de kleinere woonkamers. In allerlei kleuren en maten kunnen onze poefjes gemixt en gematcht worden in elk interieur!

 • Lees verder...

  Leren poef

  Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten poef. Van ‘zitzak-achtige’ poefjes, tot klassieke leren poefs. Een leren poef vinden we geweldig, met name door de kleur en de kwaliteit. Toch is een leren poef vaak klassiek vormgegeven. Daarom hebben wij onze leren poefs in een nieuw, stoer jasje gestoken! Onze leren poefs zijn gemaakt van koeienhuid, wat de poef een bijzondere uitstraling geeft.

  Zo’n leren poef brengt uiteraard ook wat verzorging met zich mee, zoals het af en toe afnemen van de poef. En op het moment dat er door voedsel of drinken een vlek in de poef komt kan het gereinigd worden met neutrale zeep en warm water.

  Gebreide poef

  Naast leren poefjes hebben we ook gebreide poefjes. Een gebreide poef hebben we echt in alle soorten en maten! Zo verschillen de bedekkingen van de gebreide poef, de patroontjes, maar ook het materiaal en de kleur van het onderstel van de gebreide poef. Deze items zorgen voor een fantastische sfeer in je interieur!

  Het is natuurlijk ideaal om de poef te matchen met andere woonaccessoires binnen je interieur, zoals kussens, plaids, dierenkoppen, klokken, spiegels, stolpen lantaarns en windlichten, kaarsen, vazen of potten. Neem rustig een kijkje binnen onze woonaccessoires om bijpassende items te zoeken!