• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Vitrinekasten

Nét iets andere vitrinekasten

Vitrinekasten zijn een bijzonder type kast. Vitrinekasten zijn namelijk bedoeld om de spullen in je kast te laten zien aan de wereld, in plaats van op te bergen. In een vitrinekast staan daarom vaak je mooiste glazen en servies, je meest bijzondere woonaccessoires of wie weet wel een collectie die je hebt verzameld. Toch krijgt een vitrinekast een beetje een stoffig imago. De designs van vitrinekasten zijn vaak nog erg klassiek en er zit weinig variatie in de vormgeving van een vitrinekast. Dat kan beter, vinden we. Daarom heeft Wants&Needs een collectie vitrinekasten die nét even iets anders zijn dan de doorsnee vitrinekasten. Benieuwd wat je nog meer kunt met je bijzondere collectie glazen? Kijk dan gerust even rond in onze collectie vitrinekasten!

 • Lees verder...

  Stoere vitrinekasten

  Veel vitrinekasten zijn gemaakt in klassieke stijl. Wants&Needs heeft een collectie vitrinekasten die stoer, ruw en trendy zijn. Bijvoorbeeld vitrinekasten waarbij de ramen bedekt zijn met gaas in plaats van glas. Dit type vitrinekasten zou geweldig staan in een industrieel interieur! In combinatie met een stoere hanglamp of industriële vloerlamp en met aankleding van gave woonaccessoires is een zo’n stoere kast precies passend in jouw woonkamer!

  Vitrinekast bekijken

  Weet je niet zeker of deze vitrinekast wel helemaal in je interieur past? Of wil je weten hoe groot de kast in werkelijkheid is? Dat is geen probleem, want je kunt altijd even een afspraak maken om de vitrinekast te komen bekijken. Neem gerust even contact met ons op!36 Items

Aflopend sorteren

36 Items

Speciale prijs  899,00 Normale prijs  989,00
Speciale prijs  948,00 Normale prijs  949,00
Speciale prijs  1.495,00 Normale prijs  1.499,00

36 Items

Aflopend sorteren

36 Items