• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Stellingkasten

 

Moderne stellingkasten

Je wilt natuurlijk dat alle spullen in je huis overzichtelijk en geordend opgeborgen zijn. Een stellingkast is ideaal om je spullen georganiseerd te plaatsen. Een stellingkast zie je vaak in de bijkeuken, schuur of garage. Je kent het wel, zo’n stellingkast van aluminium en spaanplaat. Typisch een stellingkast voor een magazijn. Maar waarom zou je zo’n stellingkast verbergen in de garage, als je ook stijlvolle en trendy stellingkasten midden in je woonkamer kunt plaatsen? Wants&Needs heeft een collectie stellingkasten die strak en sfeervol zijn gedesignd, speciaal voor in jouw eet- of leefruimte. Deze stellingkast hoeft dan nog niet eens meer te functioneren als opbergmiddel, maar kan ook omgetoverd worden tot de eyecatcher van je interieur, gevuld met de gaafste kandelaars, stolpen, planten, fotolijsten, vazen en kaarsen. Een stellingkast is dus geweldig item waar je veel kanten mee op kunt.

 • Lees verder...

  Verschillende stellingkasten

  De stellingkasten in de collectie van Wants&Needs hebben een bijzonder design. Bijvoorbeeld de stellingkast Nagrom van La Forma. De trapsgewijze vormgeving geeft een speels effect, hoewel het toch een strak oogt. Wat leuk is aan deze stellingkast, is dat het voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld voor het opbergen van spullen, voor het aankleden van je woning in combinatie met woonaccessoires, maar buiten dat is stellingkast Nagrom ook geweldig als boekenkast! Naast stellingkast Nagrom hebben we ook stellingkasten die veel meer een originele uitstraling hebben, zoals kast Lima 3-laags hout. Deze kast lijkt op een stellingkast uit een magazijn, maar dat met kwalitatief hoogwaardige materialen en een luxueuze uitstraling. Deze kast geeft echt een industriële sfeer aan je interieur!

  Het is terug: de stellingkast

  Er zijn tegenwoordig een heel aantal items die van functionele meubels getransformeerd zijn tot trendy interieuritems. Een voorbeeld is de trolley, die momenteel met de mooiste materialen en in de gaafste stijlen worden uitgegeven. Of lockerkasten, die als een vintage product in vele woonkamers staat te pronken. Zo ook de stellingkast, die een moderne comeback heeft gemaakt. Wil je dus een snufje vintage in combinatie met een industriële interieurstijl? Dan is een stellingkast een bijzonder bijpassend item!41 Items

Aflopend sorteren

41 Items

Speciale prijs  280,55 Normale prijs  319,95
Speciale prijs  405,00 Normale prijs  491,50
Speciale prijs  599,00 Normale prijs  659,00

41 Items

Aflopend sorteren

41 Items