OPBERGKASTEN

Pagina

Producten 1-60 van 128

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Pagina

Producten 1-60 van 128

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Opbergkasten

Of het nou in de werkkamer, woonkamer of slaapkamer is: opbergkasten zijn altijd nodig. Is het niet voor het opbergen van je keukengerei, dan wel voor het stallen van je multomappen. En wie weet kan een opbergkast zelfs dienen als kledingkast of schoenenkast. Waar je ook een opbergkast voor gebruikt, een opbergkast is altijd handig! Het voordeel van een opbergkast is namelijk dat de kasten vaak ruim opgezet zijn, dus je er veel spullen in kwijt kan. En dat niet alleen; ongeacht het aantal spullen die je in de kast hebt gestopt en of het nou netjes of rommelig is opgeborgen, het maakt niet uit! Een opbergkast heeft namelijk vaak deuren die al je spullen – ja, precies – op weten te bergen! Onze moderne opbergkasten zijn daarnaast super te matchen met woonaccessoires, meubels of vloerkleden!

  • Lees verder...

    Grote of kleine opbergkasten

    Het assortiment van Wants&Needs bestaat uit grote en kleine opbergkasten. Sommige opbergkasten zijn een eyecatcher op zich, door de grote afmetingen. Maar woon je wat compacter, en heb je niet genoeg ruimte voor een enorme opbergkast? Dan hebben we ook geweldige kleinere opbergkasten. Voor ieder interieur is dus wel een passende opbergkast te vinden!

    Natuurlijke opbergkasten

    De laatste interieurtrends neigen vaak naar een landelijke of natuurlijke inrichting, waarbij veel pasteltinten worden gebruikt, veel houtkleuren en veel witte tinten. Wil je meegaan met deze trend? Dan is een opbergkast met een natuurlijke houtkleur een super aanrader! Daarnaast is het voordeel van deze lichte kleur tonen in een opbergkast dat de ruimte groter lijkt. Een opbergkast kan namelijk vrij veel ruimte innemen, waardoor een deel van de kamer wegvalt. Een opbergkast in een neutrale kleur zorgt dat de kamer ruimer oogt.