• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Nachtkastjes

Van nachtkastje naar de muur

Ondanks dat je niet zoveel nodig hebt als je aan het slapen bent, is het toch fijn om wat spulletjes naast je bed te kunnen stallen. Zoals je mobiele telefoon die je als wekker gebruikt, het boek dat je leest voordat je slapen gaat, je bril of een bureaulampje. Een nachtkastje is dus weldegelijk hartstikke handig. Met enkel een armslag kun je bij je spulletjes op je nachtkastje. Een nachtkastje is vaak vierkant en vrij laag, omdat de hoogte even hoog moet zijn als het bed. In feite heeft het dezelfde afmetingen als een bijzettafel. Soms heeft een nachtkastje deuren, soms lades en soms is een nachtkastje gewoon open. Wants&Needs heeft een hele brede collectie nachtkastjes met een hele verschillende vormgeving.

 • Lees verder...

  Nachtkastje langs je bed

  Een nachtkastje staat dus in de meeste gevallen naast je bed. Aangezien je bed ook van een bepaald materiaal, of een bepaalde kleur is gemaakt, is het een aanrader om je nachtkastje aan te passen op de stijl van je bed, maar ook op de stijl van je slaapkamer. Daarnaast kun je aan de andere kant juist een heel andere stijl nachtkastje kiezen dan je bed en deze elementen mixen & matchen. Zolang deze stijl in combinatie met het nachtkastje aansluit op de stijl van je slaapkamer, komt het nachtkastje toch het beste tot zijn recht!

  Nachtkastje als bijzettafel

  Omdat een nachtkastje dezelfde omvang heeft als een bijzettafel kan een nachtkastje ook als bijzettafel fungeren. Bijvoorbeeld in de woonkamer of in de badkamer. Dit is wel afhankelijk van de vormgeving van het nachtkastje, maar met een creatieve kijk kun je veel nachtkastjes passen en meten in een andere kamer dan je slaapkamer!

  Ben je benieuwd naar het nachtkastje dat je op het oog hebt, en wil je dat nachtkastje in het echt bekijken? Dat kan op ons hoofdkantoor! Neem even contact met ons op, dan zorgen wij dat je nachtkastje klaar zet.14 Items

Aflopend sorteren

14 Items

Speciale prijs  214,55 Normale prijs  245,00

14 Items

Aflopend sorteren

14 Items