• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Dressoirs

Handig, zo’n dressoir

In veel interieurs zie je een dressoir in de woonkamer staan. Een dressoir is vaak een laag kastje om (kleine) spulletjes op te bergen, met deuren en lades. Een meubel met zo’n sierlijke naam moet natuurlijk mooi zijn. En ook helemaal aansluiten op de stijl van je woonkamer. Daarom hebben we heel veel verschillende typen dressoirs die thuis passen in uiteenlopende interieurstijlen. Zoals dressoirs die dienen als wandkast, of dressoirs als TV meubel. Maar het allerbelangrijkste is dat een dressoir je spulletjes kan opbergen. Een dressoir waar je je rondslingerende spullen snel even in kunt gooien. Of waar je je belangrijke mappen kan opbergen. Of waar je verschilende woonaccessoires op kunt zetten. Een dressoir is dus hartstikke mooi. Maar eigenlijk vooral handig.

 • Lees verder...

  Dressoir als wandkast

  Een dressoir is eigenlijk altijd vormgegeven als wandkast. De achterkant is namelijk in vrijwel alle gevallen glad en niet gestijld. Een dressoir als wandkast is dus zo’n gek idee nog niet. Als je bijvoorbeeld een smalle gang, of een versmald tussenstuk tussen je woonkamer en eetkamer hebt lopen, is het hartstikke sfeervol om dit stuk aan te kleden. Je wil immer de ruimte opvullen en het gat tussen de twee belangrijkste kamers in je huis verkleinen. Een dressoir is daar perfect geschikt voor. Zoals bijvoorbeeld een langwerpige dressoir, die de lengte van je muur breekt.

  Toch kun je een dressoir ook anders dan als wandkast gebruiken. Als je woonkamer bijvoorbeeld direct overloopt in je eetkamer. Als de achterkant van een bankstel de richting van de eetkamer op staat is het mooi om de achterkant van het bankstel aan te kleden met een dressoir. Omdat dressoirs vaak laag zijn, is een dressoir dan ook prima geschikt als afscheiding.

  Dressoir als TV meubel

  Een dressoir is door de lage vormgeving en breedte in veel gevallen ook geschikt als TV meubel. Hier kun je je TV op plaatsen en wellicht de extra benodigde apparatuur. Het handige aan een dressoir als TV meubel is de opbergruimte die een dressoir biedt, wat een TV meubel vaak niet heeft. Daarnaast zijn de opbergruimtes af te sluiten, wat ervoor zorgt dat de bedrading bij de TV niet als een rommeltje hoeft te ogen. Eigenlijk ideaal dus, een dressoir als TV meubel!46 Items

Aflopend sorteren

46 Items

Speciale prijs  199,00 Normale prijs  235,00
Speciale prijs  319,00 Normale prijs  379,00
Speciale prijs  749,00 Normale prijs  799,00

46 Items

Aflopend sorteren

46 Items