• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Kasten

Heel veel verschillende kasten

Kasten zijn hartstikke handig. Voor ongeveer alles. Schoenen, kleren, slingerende spulletjes, keukengerei, boeken of glazen. Kasten kunnen opbergen, of tentoonstellen. Bedekken of verhullen. Hoog of laag zijn. Met lades, deurtjes of planken. Voor in de woonkamer of slaapkamer. Kortom: kasten zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Dus een kast kiezen is afhankelijk van jouw doel, plaats en maat die je voor ogen hebt.

Omdat kasten zoveel verschillende functies kunnen hebben, staan bijna alle typen kasten aangeboden binnen de kastencollectie. We hebben boekenkasten, dressoirs, nachtkasten, opbergkasten en vitrinekasten.

 • Lees verder...

  Kwaliteit kasten

  Omdat Wants&Needs volledig achter woonaccessoires en meubels staat die van hoge kwaliteit zijn, is de kasten collectie natuurlijk ook uitgezocht op kwaliteit. De materialen die gebruikt zijn, zijn vaak van hout. Zoals Dressoir Sean van Wants&Needs. Dit dressoir is gemaakt van gerecycled teak. Teak is een houtsoort die vaak gebruikt wordt voor scheepsbouw of tuinmeubelen, omdat dit type hout zo goed bestand is tegen weer en wind, zelfs zonder onderhoud. Dit type hout is dus ideaal als materiaal voor kasten. Daarnaast is Dressoir Sean erg maatschappelijk verantwoord, aangezien het teak gerecycled is. Het teak sterft namelijk uit. Een initiatief waar Wants&Needs zoveel mogelijk aan bij wil dragen.

  Naast Dressoir Sean zijn onze andere kasten stuk voor stuk zodanig gedesigned dat jij zo lang mogelijk kunt genieten van je kast, en zodat de kast best tegen een stootje kan. Want wij van Wants&Needs weten ook best dat er geleefd wordt in huis. Al gaat dat soms ten koste van je kasten.

  Kasten en woonaccessoires

  Het mooie aan de vele functionaliteiten van een kast, is de verschillende wegen die je in kunt slaan met een kast. Wat een goed voorbeeld is, is de combinatie tussen woonaccessoires en kasten. Lage ladekasten zijn hartstikke leuk met vaasjes en kaarsen op de bovenzijde. Vitrinekasten en boekenkasten daarentegen kunnen een mooie combinatie hebben van boeken of keukengerei en fotolijsten of klokken. Op deze manier kun je een kasten helemaal mixen & matchen met je interieur!45 Items

Aflopend sorteren

45 Items

Speciale prijs  28,50 Normale prijs  32,95
Speciale prijs  59,55 Normale prijs  67,95
Speciale prijs  84,95 Normale prijs  85,00
Speciale prijs  214,55 Normale prijs  245,00
Speciale prijs  319,00 Normale prijs  379,00
Speciale prijs  599,00 Normale prijs  659,00

45 Items

Aflopend sorteren

45 Items