ALLE MEUBELS

Producten 1-60 van 3652

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-60 van 3652

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Meubels maken de woning

En zo is het maar net.. Meubels zijn vaak de grotere items in je woning. Bijzettafels, krukjes, stoelen, poefjes of opbergers; het zijn opvallende producten binnen je interieur. Het spreekt dan natuurlijk vanzelf dat deze meubels ook mooie items moeten zijn, die sfeer en klasse uit moeten stralen. Een meubel is immers bepalend voor de uitstraling van je woning. Hiervoor ben je bij ons precies aan het juiste adres!

Van leren tot houten meubels, van klassieke tot design meubels, we hebben allerlei verschillende soorten en maten in ons meubel assortiment. Ben je nog zoekende naar de perfecte stijl voor jouw woning? De meubelpagina is een perfecte inspiratiebron om jouw interieurstijl op te oriënteren!

 • Lees verder...

  Geen kwantiteit, maar kwaliteit meubels!

  Wat bij meubels misschien nog belangrijker is dan de uitstraling, is de kwaliteit. Meubels neem je veelvuldig in gebruik, en moeten tegen een stootje kunnen. Geschikte materialen en een perfecte afwerking is hierbij van groot belang. Dit is de reden dat we elke meubel zorgvuldig uitzoeken. Om te beginnen zoeken we een hoog aangeschreven leverancier, en daarnaast selecteren we enkel producten met een goede kwaliteit, zodat jouw meubel voorlopig nog even meekan! Zo vinden we de kwaliteit van de bekleding van producten ook een belangrijk aspect.

  Een perfect voorbeeld is krukje Hagan, die als frame volledig van nikkel is gemaakt, en bekleed is met koeienleer. Deze meubel is gemaakt van enkel stevige materialen.

  Meubels in de kinderschoenen

  Onze categorie meubels staat nog in de kinderschoenen. Dit is een punt waarop we willen en kunnen uitbreiden met meer producten en meer categorieën. Dit is een leuke zoektocht naar passende leveranciers, met producten die helemaal bij onze stijl passen! Zo willen we meer stoelen gaan aanbieden. En misschien zelfs nog wel groter uitpakken..

  Hou onze meubel pagina dus goed in de gaten, want hier zullen binnenkort veel veranderingen plaatsvinden!